Ρέγια αντί Πέτκοβιτς στη Λάτσιο!

Ρέγια αντί Πέτκοβιτς στη Λάτσιο!

Θάνος Σαρρής
Ρέγια αντί Πέτκοβιτς στη Λάτσιο!

bet365

Η Λάτσιο ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς από τον πάγκο της και την αντικατάστασή του με τον... πρώην Έντι Ρέγια!

Από τη στιγμή της πρόσληψής του από την Ελβετική Ομοσπονδία τον Ιούλιο του 2014, οι λατσιάλι προσπαθούν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Επεδίωξαν να κινηθούν νομικά εις βάρος του, ωστόσο το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο έληγε ούτως ή άλλως τον Ιούνιο του 2014.

Τις τελευταίες δύο μέρες, οι δικηγόροι του συλλόγου ήταν σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Βόσνιου, ωστόσο κατέληξαν σε αδιέξοδο και έτσι οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν την απόλυσή του, αφού «τα περιστατικά υποδεικνύουν παραβίαση της εμπιστοσύνης, η οποία είναι βασικό συστατικό».

Ο Έντι Ρέγια από τις 30 Δεκεμβρίου ήταν ουσιαστικά επικεφαλής στις προπονήσεις και είχε περιθώριο να δηλωθεί ως προπονητής της ομάδας μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ματς απέναντι στην Ίντερ. Το θέμα πάντως αναμένεται να έχει και συνέχεια, αφού ο Πέτκοβιτς αναμένεται να απαντήσει με μηνύσεις...

 

SERIE A Τελευταία Νέα