Θέλει Όλσεν ο Παναθηναϊκός!(vid)

Θέλει Όλσεν ο Παναθηναϊκός!(vid)

Νίκος Αθανασίου
Θέλει Όλσεν ο Παναθηναϊκός!(vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον 20χρονο διεθνή Δανό μέσο της Ίντερ, Πάτρικ Όλσεν! Η αποκαλυπτική κουβέντα με συμπατριώτες του.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να... καίγεται για επιθετικό και να έχει στα σκαριά το «μπαμ» με τον Μλάντεν Πέτριτς, ωστόσο, δεν έχει αποκλείσει ακόμη μία κίνηση αν προκύψει κάτι πολύ καλό. Αυτό το... πολύ καλό φαίνεται πως υπάρχει και ακούει στο όνομα Πάτρικ Όλσεν σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Πρόκειται για 20χρονο διεθνή Δανό μέσο, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή στην Σκανδιναβία. Έχοντας ξεχωρίσει με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, οι «νερατζούρι» τον... άρπαξαν από την Μπρόντμπι το καλοκαίρι του 2012. Φέτος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ίντερ στο Κόπα Ιτάλια και οι Ιταλοί θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον σύλλογο του Μιλάνο όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να υπάρχουν εξελίξεις.

«Πιθανό να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό»

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο ίδιος ο Όλσεν προ ήμερων εκμυστηρεύτηκε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους πως είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός που προπονείται με την πρώτη ομάδα της Ίντερ και είναι βασικό στέλεχος των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Δανίας, θέλει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «τριφύλλι», ώστε να επιστρέψει στην Ιταλία και να καθιερωθεί στους «νερατζούρι».

Who is who

Ο Όλσεν ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπρόντμπι και το καλοκαίρι του 2012 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε η Ίντερ και παίζοντας για την ομάδα Νέων. Ένα χρόνο αργότερα, προωθήθηκε στους μεγάλους των «νερατζούρι», τους οποίους ακολούθησε και στην περιοδεία που έκαναν στις ΗΠΑ. Μάλιστα, στις 4/12 έκανε και ντεμπούτο, στον αγώνα Κυπέλλου με την Τραπάνι, αντικαθιστώντας τον Κόβασιτς. Η φυσική του θέση είναι αμυντικός μέσος, ωστόσο εκτός από ανασταλτικές, έχει και πολλές δημιουργικές ικανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα