Ακόμα για Μήτρογλου η Ίντερ

Δημήτρης Τομαράς
Ακόμα για Μήτρογλου η Ίντερ

bet365

Ο Μήτρογλου ανανέωσε με τον Ολυμπιακό όμως η Ίντερ εξακολουθεί να τον έχει από κοντά.

Οι νερατζούρι δεν σταματούν να ασχολούνται με την περίπτωσή του με τους Ιταλούς να εκτιμούν πως θα γίνει φέτος κίνηση από μέρους τους για τον παίκτη. Ένα αξιοσημείωτο σχετικά με το κεφάλαιο Μήτρογλου για την Ίντερ ήταν πως την Δευτέρα πολλά διαδικτυακά ΜΜΕ στην χώρα έγραψαν για την δήλωση του Μίτσελ στην AS αναφορικά με την αξία του.

Θυμίζουμε πως στην συνέντευξη -που είχατε διαβάσει πρώτα απ' όλους από το Gazzetta- ο Μίτσελ είχε τοποθετήσει τον Μητρογκόλ στο επίπεδο των 30-50 εκατ. ευρώ. «Η Ίντερ θέλει ακόμα τον Μήτρογλου, όμως όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής του, Μίτσελ στην Ισπανία, θα πρέπει να δώσει πάρα πολλά χρήματα για την απόκτησή του», ήταν το σχόλιό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα