Η διαφορετική βράβευση του Ολίσε!

Η διαφορετική βράβευση του Ολίσε!

Gazzetta team
Η διαφορετική βράβευση του Ολίσε!

bet365

Ο Σέκου Ολίσε παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής της Super League, παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο Θεματικό Πάρκο της Τούμπας.

Ο κόσμος κατέκλυσε το Πάρκο που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολίσε, αφού πρώτα υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους μικκρούς φίλους της ομάδας, παρέλαβε το βραβείο του και έστειλε το δικό του μήνυμα στα παιδιά: «Είστε πολύ τυχεροί που έχετε κοντά την οικογένειά σας να σας συμβουλεύει για τη ζωή σας και για το ποδόσφαιρο, να σας φέρνει σε τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις και να σας στηρίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ ήμουν ένα παιδί από την Αφρική που δεν τα είχα όλα αυτά κι έπρεπε μόνος μου να βρω το δρόμο μου και να πετύχω αυτό που ήθελα».

Οσο για το γκολ που του χάρισε αυτόν τον τίτλο δήλωσε: «Είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Πήρα μια πολύ ωραία πάσα από τον Λούκας που έκανε την προσπάθεια και μπόρεσα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα