Σενάριο για Γιαννιώτα στον Άρη!

Σενάριο για Γιαννιώτα στον Άρη!

Gazzetta team
Σενάριο για Γιαννιώτα στον Άρη!

bet365

Να φέρουν ξανά τον Γιάννη Γιαννιώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» φέρονται να θέλουν οι άνθρωποι του Άρη, σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί.

Ο συνεργάτης του Μιλίνκοβιτς, Ζόραν Λόντσαρ, ζήτησε εννιά παίκτες για τον Ιανουάριο, εκ των οποίων ο ένας να είναι εξτρέμ! Τα πρώτα σενάρια για ενίσχυση της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και μάλιστα αφορούν έναν... πρώην «κίτρινο»! Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και στον Άρη φέρονται να ποντάρουν στο ότι στην ομάδα τους θα είναι βασικός και αναντικατάστατος!

Παράλληλα, συνεχίζονται και τα σενάρια για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος αναμένεται να τερματίσει τον δανεισμό του από την Άουγκσμπουργκ και να δοθεί εκ νέου δανεικός, ωστόσο για την απόκτησή του υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα