Επαγγελματίες διασκεδαστές

Επαγγελματίες διασκεδαστές

Σταύρος Κόλκας Σταύρος Κόλκας
Επαγγελματίες διασκεδαστές

bet365

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την διαιτησία του Αρετόπουλου στο Καραϊσκάκη αλλά και το τι θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ώστε να επιβιώσει σε αυτές τις συνθήκες διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γράφοντας χθες το μπλογκ μου από το αυτοκίνητο που με μετέφερε στο αεροδρόμιο δεν είχα εικόνα του τι έγινε πάλι στο Καραϊσκάκη. Η υπομονή έχει και τα όριά της. Μπαίνω με το που ξυπνάω σήμερα στο σάιτ του Δουκάκου για να διαβάσω τις …διαρροές για τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο Καραϊσκάκη. Μετά τον θάνατο της Κυρά Φροσύνης, η αμέσως μεγαλύτερη σφαγή στη περιοχή Ιωαννίνων.

Ο Δουκάκος υποτίθεται πως γράφει για τις εκθέσεις μέσω πληροφοριών που βγαίνουν από την ΚΕΔ, κάτι το οποίο είναι σκανδαλώδες αν αναλογιστεί κανείς πως οι εκθέσεις υποτίθεται πως είναι κρυφές. Προφανώς και υπάρχει το ενδεχόμενο είτε οι διαρροές να είναι …επιλεκτικές, είτε οι διαρροές να είναι …αόρατες. Έτσι κι αλλιώς ουδέποτε θα μάθουμε από την ΚΕΔ του Σαρρή που έχει δώσει μία άλλη διάσταση στον χαρακτηρισμό «γλάστρα».

Διαβάστε τι γράφει ο κ. Δουκάκος στο σάιτ του με την υποσημείωση πως έχω συμπληρώσει τους τόνους στις λέξεις, ενώ έχω διορθώσει και κάποια ορθογραφικά. «Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο ματς του Καραϊσκάκη .Κάλλιστα μπορούσε να δώσει στα πρώτα λεπτά πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού σε τράβηγμα στον Μποργκ (έτσι τον γράφει) και μετά συμβιβάστηκε με φάουλ και κίτρινη μόνο στο αντιαθλητικό κτύπημα του Τσουκαλά πάνω στον Σιαβόλα (Έτσι τον γράφει και αυτόν) χωρίς να βρει μπάλα αλλλα (αυτό δε μπορούσα να το διορθώσω είναι έπος) το σώμα του αντιπάλου του

Για τα δυο πενάλτυ (αυτό δε το διορθώνω ούτε για πλάκα) που έδωσε στο Β μέρος δεν γεννάται θέμα αφού ο Ρουμπουλάκου (τον… εγκληματία που έκανε τα… πενάλτυ τον γράφει σωστά) ανέτρεψε μέσα στη περιοχή ,ισάριθμες φορές ( γι αυτό και αποβλήθηκε) πρώτα τον Σαλίνο και μετά τον Κάμπελ Οι συγκεκριμένες αποφάσεις του Τρικαλινού ρέφερυ ήταν σωστές έχοντας πρώτο βοηθό τον Δημήτρη Βερρή που είχε καλη παρουσία ενώ ο έτερος Γιαννης Καραγκιοζόπουλος θεώρησε ότι ο Ολαιταν που ήταν μπροστά δεν συμμετείχε στη φάση της ισοφάρισης γι αυτό και δεν κινήθηκε προς την πορεία της μπάλας

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Τάσος Σιδηρόπουλος σαν τέταρτος ενώ παρατηρητής ήταν ο Σερραίος Γιώργος Αμυγδαλής»

Ένα κείμενο έπος γενικά, είτε σε επίπεδο σύνταξης είτε σε επίπεδο ωραιοποιημένης κατάστασης σε αγώνα του Ολυμπιακού. Το πόρισμα που μπορεί να ζηλέψει και η Πράβντα της εποχής Στάλιν, είναι πως αυτό το πράγμα ο Αρετόπουλος δεν τα πήγε καλά γιατί δεν έδωσε στα πρώτα λεπτά πέναλτυ ή πενάλτυ – διαλέξτε και πάρτε – και όχι γιατί έχει δύο ανύπαρκτα πέναλτι στον Ολυμπιακό που ισοφάρισε με γκολ οφσάιντ.

Οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί ο Ολαϊτάν δεν επηρεάζει τον Βελλίδη παρότι είναι μπροστά του και κάνει προσποίηση με αποτέλεσμα να τον αιφνιδιάσει. Το σπρώξιμο στον Σαλίνο δεν έχει καμία σημασία το ότι είναι εκτός περιοχής, ούτε και πως ο Κάμπελ κάνει βουτιά με το που υπάρχει επαφή. Και επειδή το τελευταίο θα αποτελέσει λόγο αντίδρασης, όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο αντιλαμβάνεται τι γράφω.

Την ώρα που εγώ σκιζόμουν με τον Ατρόμητο να παίξουμε κανονικό ποδόσφαιρο, κάποιοι άλλοι δημιουργούσαν μία εικονική πραγματικότητα που βολεύει βέβαια λίγους και στερεί ακόμη και από τον ίδιο τον οπαδό του Ολυμπιακού να μιλήσει για την ομάδα του. Να πει τι; Ναι μου έβαλε τέσσερα, είναι καλύτερη ομάδα, είναι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ δεν έγραψα ποτέ πως θα πάρω το πρωτάθλημα, ούτε θεωρώ πως είμαι έτοιμος. Ποδόσφαιρο θέλω να δω, κανονικό.

Κανονικό ποδόσφαιρο παίχτηκε στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει τελικά στη πίεση που του άσκησε ο ΠΑΟΚ. Ισοφαρίστηκε έστω και στο 90΄. Πάλεψαν και οι δύο ομάδες, ο Κάκος έκανε λάθη, αλλά δεν ξέφυγε ποτέ από τη φιλοσοφία των σφυριγμάτων του. Δεν θα θυμόμαστε ποτέ ποιος ήταν ο διαιτητής.

Στο αεροδρόμιο αναρωτιόμασταν τι πρέπει να γίνει με αυτούς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε πρώτη φάση, είναι να βελτιώνεις την ομάδα σου, να είναι πιο αποτελεσματική, να έχει λιγότερα κενά σε επίπεδο χαρακτηριστικών, να παλέψει για να δημιουργήσει καλύτερο κλίμα στα πέριξ της. Και ο οπαδός θα πρέπει να καταλάβει πως όσο είναι χίλια κομμάτια, τόσο πιο ανήμπορη θα είναι η ομάδα του. Είναι προφανές πως η ΠΑΕ δεν είναι ικανή από μόνη της να ελέγξει εσωτερικά και εξωτερικά μέτωπα.

Έπιασα τον εαυτό μου να της κάνει σκληρή κριτική σε κάποια φάση, όμως η αλήθεια είναι πως ίσως παρασύρθηκα γύρω από την ανάγκη που δημιουργήθηκε για να είναι ανταγωνιστική του Ολυμπιακού. Κάτι που μάλλον είναι αστείο να το σκέφτεται κανείς μέσα από τις συνθήκες διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σημειώσω πως η επιλογή του ΠΑΟΚ να μη χρησιμοποιήσει τον Κάτσε κυρίως σε ευρωπαϊκούς αγώνες ήταν σωστή. Είδαμε τι συνέβη στον Ολυμπιακό λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς. Και εμείς που είμαστε υπότροπη για άλλα και για άλλα, τέτοια ρετσινιά δεν θα μπορούσαμε να τη σηκώσουμε.

ΥΓ Χρύσανθε και Φώτη καλώς τα δεχτήκατε. Υπομονή παιδιά, θα περάσει κι αυτό.

ΥΓ Ένας πολύ καλός μου φίλος μου έγραψε πως τον προβληματίζει το ότι έχουμε ίδια θέση και ίδιους βαθμούς σε σχέση με πέρυσι. Παρά τα όσα λάθη έγιναν όμως σε επίπεδο επιλογών, η ομάδα έχει κάτι που δεν είχε πέρυσι και δεν είχε ποτέ μετά την ομάδα του Μπάγεβιτς. Μπαίνει στο γήπεδο για να καταπιεί τον αντίπαλο. Εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, με αποκορύφωμα το χθεσινό που ο Ατρόμητος είναι ανταγωνιστικός, η ομάδα έχει βελτιώσει πολύ τη νοοτροπία της μέσα στο γήπεδο. Οι βαθμοί θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι, όμως σε πρώτη φάση και περιμένοντας κάποιες ποιοτικές προσθήκες, αυτοί θα έρθουν σίγουρα στη συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Κόλκας
Σταύρος Κόλκας

O Σταύρος Κόλκας γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1975 στην Φωκίωνος Νέγρη όπου και έζησε με τους γονείς του μέχρι και το 1980 όταν και η μητέρα του Βούλα Σαββίδη αποφάσισε να δώσει βάρος στο παιδί της αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της δίπλα στον Μάνο Χατζηδάκη του οποίου ήταν μία εκ των μουσών της (του) τραγουδώντας τα περίφημα Πέριξ, τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του ρεμπέτικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Βαγγέλης οπαδός του ΠΑΟΚ, ο θείος του Αχιλλέας παίκτης του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια δεν υπήρχαν περιθώρια να γίνει κάτι άλλο παρά την γέννησή του στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις πρώτες λέξεις της ζωής του.
Ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστής τον έπαιρνε στο γήπεδο από μικρός. Έπαιξε στον Παύλο Μελά της Σταυρούπολης από 6 χρονών και μέχρι τα 14 ήταν αρχηγός στο προπαιδικό και το παιδικό. Μετακόμισε ξανά στον Χολαργό, όπου και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον τοπικό ΟΦΧ φτάνοντας μέχρι και την αντρική ομάδα. Όμως τον κέρδισε ο χουλιγκανισμός.

Με όνειρό του να γίνει παίκτης ή δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, τα όσα έπρεπε να στερηθεί για να γίνει το πρώτο δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές του. Ακόμη και όταν οι φίλοι του είχαν το μυαλό του στο κοπροσκύλιασμα αυτός πήγε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ακολούθησε ο στρατός και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βοήθησε για να βγει η εφημερίδα της Θύρα 4 της οποίας ήταν μέλος όμως μετά ήρθε η πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά. Άνοιξε η εφημερίδα Μέτροσπορτ. Για δύο χρόνια κάθισε σε αυτή όμως ήρθε σε ρήξη με τον διευθυντή της. Ακολούθησε η αθλητική Βορείου Ελλάδος, τα Σπορ του Βορρά, όπως και όλα τα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μέχρι που εμφανίστηκε η SportDay και το ραδιόφωνό της όπου και ανέδειξε τη δυναμική του.
Του ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας που είχε η εφημερίδα Εξέδρα με διευθυντή τον Βασίλη Σαμπράκο, ενώ ήταν και από τους πρώτους ΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ που ξέφυγαν από τη γραμμή της …συμπρωτεύουσας, της μιζέρια και του παθητικού ρεπορτάζ.
Σήμερα, έχει εμπλοκή στην ιστοσελίδα PAOK24, και συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero107,4 της Θεσσαλονίκης στον οποίο έχει ενημερωτική εκπομπή για θέματα του ΠΑΟΚ με συμπαρουσιαστή τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Η εκπομπή ξεκινά στις 13.00 για να καταφέρει να ξυπνήσει και ολοκληρώνεται στις 15.00