Μιλίνκοβιτς: «Αντέχω»

Μιλίνκοβιτς: «Αντέχω»

Gazzetta team
Μιλίνκοβιτς: «Αντέχω»

bet365

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε για τον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι σίγουρος ότι ο Άρης θα βγει από την κατάσταση που βρίσκεται και θα έχει μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Nova ο προπονητής του Άρη:
- Άλλος ένας "τελικός";
Σίγουρα είναι κρίσιμο το παιχνίδι. Ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει στο πάνω γκρουπ του πρωταθλήματος, όντας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εμείς θα ζητήσουμε από τους παίκτες να είναι δυνατοί, να σφίξουν τα δόντια, ώστε και με την Τρίπολη και με τα Γιάννενα να δώσουν το μάξιμουμ και περιμένουμε τα αποτελέσματα.

- Τι ξεχωρίζετε από τον Αστέρα;
Έχουν καλούς ξένους, είναι έμπειρη ομάδα, αλλά και σαν μονάδες είναι δυνατοί. Δεν είναι τυχαία ομάδα. Μας περιμένει δύσκολη δουλειά.

- Είστε δυνατό; Αντέχετε;
Ναι, αντέχω! Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα βγει από αυτή την κατάσταση και θα έχει μέλλον. Γιορτάζει τα 100 χρόνια και θα έχει μέλλον γιατί έχει παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα