«Τάλιρο» μετά από 13,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ!

«Τάλιρο» μετά από 13,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
«Τάλιρο» μετά από 13,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ!

bet365

Από τον... Μπάγεβιτς, στον Στέφενς κι ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά το 2000 σημειώνει πέντε τέρματα σε εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα!

Μία από τις πιο εντυπωσιακές νίκες του τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Δικέφαλος του Βορρά στη Νέα Σμύρνη, με την τυπικά γηπεδούχο Καλλονή, επικρατώντας με 5-2. Δεν συμβαίνει βέβαια συχνά να σκοράρουν πέντε τέρματα οι Θεσσαλονικείς εκτός Τούμπας και συγκεκριμένα αυτό έγινε για πρώτη φορά έπειτα από 13,5 χρόνια!


Στις 28 Μαΐου του 2000 οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 5-3 στα Τρίκαλα της ομώνυμης ομάδας, με σκόρερς τότε τους Ναλιτζή (3' – έχασε και πέναλτι), Γεωργιάδη (4'), Καφέ (36') και Φρούσο (74', 78'). Μπορεί ωστόσο στο χθεσινό ματς ο ΠΑΟΚ να έκανε την ανατροπή, αλλά σε εκείνο με τα Τρίκαλα, ο αντίπαλός του είχε ισοφαρίσει από το 0-3 σε 3-3 και μάλιστα το τρίτο τέρμα ήταν με αυτογκόλ του Κόφι Αμπονσά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα