Μια «11αδα» εκτός αποστολής

Απόστολος Παγώνης
Μια «11αδα» εκτός αποστολής

bet365

Μια ενδεκάδα θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βικελίδης. Ο Μιλίνκοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τάτο και Αγκάνθο, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Με μια απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε 11 παίκτες όπου στην πλειονότητα του είναι βασικοί. Έτσι λοιπόν εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκος Αγγελούδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Πουλίδο, Τζον Ίμπε, Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης, ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος, καθώς και τιμωρημένοι Σαλόζε Ουντότζι, Ανδρέας Ηρακλής, Νίκος Τσουμάνης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Διούδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουκάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα