Με Ιμπαγάσα αλλά χωρίς Φουστέρ

Με Ιμπαγάσα αλλά χωρίς Φουστέρ

Μάκης Σταθάτος
Με Ιμπαγάσα αλλά χωρίς Φουστέρ

bet365

Τον Ιμπαγάσα μετά από καιρό συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη ο Μίτσελ, ενώ προτίμησε να ξεκουράσει τον Φουστέρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη, το πρωί του Σαββάτου. Το βάρος έπεσε στην κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας (και επομένως το παιχνιδιού συνολικά), ενώ από το πρόγραμμα δεν έλειψε και η τακτική. Παράλληλα, οι παίκτες του Μίτσελ δούλεψαν και στις στημένες φάσεις, αναπτύσσοντας την αμυντική και επιθετική τους αντίδραση.

Ο Γιάννης Μανιάτης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, προσθέτοντας και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στην εκγύμνασή του, ενώ ρυθμό ανεβάζει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό αερόβιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Ο Ισπανός πήρε τον Ιμπαγάσα ενώ άφησε εκτός τον Φουστέρ για να τον ξεκουράσει.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα