Σουάρες για αρχηγός στη Λίβερπουλ!

Σουάρες για αρχηγός στη Λίβερπουλ!

Θάνος Σαρρής
Σουάρες για αρχηγός στη Λίβερπουλ!

bet365

Ο Μπρένταν Ρότζερς σκέφτεται να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Λουίς Σουάρες, λόγω της απουσίας του Στίβεν Τζέραρντ για περίπου ένα μήνα!

Ο Ντάνιελ Άγκερ αποτελεί τον δεύτερο αρχηγό των Ρεντς και όπως όλα δείχνουν θα είναι εκείνος που θα φορέσει το περιβραχιόνιο της ομάδας στον αγώνα με την Τότεναμ. Ωστόσο, ο Δανός φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν έχει συνεχόμενες παρουσίες στην 11άδα, γεγονός που κάνει τον Βορειοϊρλανδό να σκέφτεται κι άλλες λύσεις.

Ρότζερς δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι ο Σουάρες είναι έτοιμος για μια τέτοια ευθύνη, απάντησε: «Ναι, είναι 150% έτοιμος»! Οι δυο τους το καλοκαίρι είχαν φτάσει στα άκρα, με τον Ουρουγουανό να επιμένει να πάρει μεταγραφή και να κατηγορεί τον προπονητή του ότι του είπε ψέμματα. Ωστόσο, από τη στιγμή που ζήτησε συγγνώμη ξεκίνησε και η αποκατάσταση στη σχέση τους, με τον Σουάρες να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Αν πάρει και το περιβραχιόνιο, η απόσταση που θα έχει διανυθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα είναι τεράστια, δεδομένων και των παλιότερων παραπτωμάτων του Σουάρες. Το ότι είναι πολύτιμος για τους Ρεντς, όμως, είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα