Πράνιτς: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές»

Πράνιτς: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές»

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε με την Καλλονή και ξεκαθάρισε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές του από τον Παναθηναϊκό.

Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Κροάτης απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης τράβηξαν την προσοχή και των συμπατριωτών του. Μιλώντας σε ΜΜΕ της Κροατίας, ο Πράνιτς τόνισε: «Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πότε είχα σκοράρει για τελευταία φορά», ανέφερε για τα δύο γκολ του επί της Καλλονής. «Ο Όλιτς πήρε για να με συγχαρεί για τα γκολ μου. Μιλάω συχνά μαζί του. Στην Αθήνα κάνω περισσότερο παρέα με τον Σίλντενφελντ».

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου υποστήριξε: «Υπέγραψα για τρία χρόνια. Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη. Όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Εθνική: «Νόμιζα πως η καριέρα μου στην εθνική ομάδα είχε τελειώσει. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά μετά τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό κέρδισα ξανά τη θέση μου. Πλέον περιμένω το Μουντιάλ. Είμαστε σε έναν καλό όμιλο και αισιοδοξώ για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα