Ανάμικτα συναισθήματα στον Αστέρα

Gazzetta team
Ανάμικτα συναισθήματα στον Αστέρα

bet365

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης είναι μεν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών τους απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, με το οποίο ο Τσόρι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, προκάλεσε πολλά προβλήματα για τους Αρκάδες και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Goal έκαναν λόγο για «ένα ακόμα διαιτητικό λάθος σε ματς με τον Ολυμπιακό». Οι άνθρωποι του Αστέρα δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους, καθώς θεωρούν ότι από μία διαιτητική απόφαση πήγε στράφι η προσπάθεια της ομάδας.

Από την άλλη, όμως, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση του συγκροτήματος του Στάικου Βεργέτη, καθώς και από τον τρόπο που ο Έλληνας προπονητής έστησε την ομάδα και κατάφερε να βάλει δύσκολα στους Πρωταθλητές, παρότι τελικά ο Αστέρας δεν κέρδισε τίποτα από το συγκεκριμένο ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα