Πανθρακικός... κόντρα στην παράδοση! (2-0, vid)

Πανθρακικός... κόντρα στην παράδοση! (2-0, vid)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβρισκε τρόπο να φεύγει νικητής από την Κομοτηνή! Αυτή την φορά ο Πανθρακικός χαμογέλασε κερδίζοντας 2-0! Με 9 παίκτες από το 64΄ο «Άγιαξ»!

Πώς ξεκίνησαν

Για τους γηπεδούχους, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Σέρεμετ, με τους Σαρακατσάνο, Ζος μπροστά του, τον Παπαγεωργίου δεξιά και τον Χρήστου αριστερά. Στον άξονα έπαιξε ο Λαδάκης με τον Ρομέου, ενώ πίσω από τον Ίγκορ βρέθηκαν οι Μπαϊκαρά, Τζάνης και Κάσες.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ ξεκίνησε με τον Βελλίδη στην εστία, Τζημόπουλο, Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Λίλα Ντάσιο στα άκρα. Δίπλα από τον Τσουκαλά αγωνίστηκε ο Καϊτά, με τους Βίλα, Τσάβς και Βισέντο να είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ίλιτς.

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε ένα τέρμα, εκμεταλλευόμενος την κακή εικόνα που παρουσίαζε ο ΠΑΣ στα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν... μουδιασμένοι, κάτι που έδινε την ευκαιρία στους παίκτες του Μάντζιου να απειλήσουν.

Ο Τζάνης προειδοποίησε δύο φορές, με σουτ στο 10' και το 16', με το δεύτερο, μάλιστα, να περνάει ελάχιστα άουτ. Η πίεση του Πανθρακικού συνεχίστηκε, με τον Ιγκόρ να φτάνει κοντά στο γκολ με ωραίο σουτ στο 24' όμως ο Βελλίδης ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Πέναλτι, κόκκινη και... τέλος

Η φάση που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, ήρθε στο 29'. Ο Ίγκορ μετά από ωραία ενέργεια των συμπαικτών του, βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και με σουτ έστειλε την μπάλα προς την ανυπεράσπιστη εστία του Βελλίδη. Ο Λίλα, ο οποίος βρισκόταν πάνω στην γραμμή, σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του ΠΑΣ.

Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του πέναλτι και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να δώσει έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην φάση αυτή, πέρα από την αποβολή του Λίλα, είδε κίτρινη κάρτα και ο κίπερ του ΠΑΣ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του διαιτητή.

Ρίσκο και... τιμωρία!

Ο ΠΑΣ αρχικά οπισθοχώρησε και μέχρι την ανάπαυλα προσπάθησε απλά να βρει και πάλι τα πατήματά του χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα. Στην συνέχεια όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσιώλης αποφάσισε να πιέσει ψηλά και να ρισκάρει για την ισοφάριση.Μάλιστα, λίγο έλειψε να το πετύχει αυτό στο 50', όταν ο Τσάβες είχε ανεπανάληπτο τετ α τετ, με τον Σέρεμετ όμως να νικάει τον Αργεντινό και να κρατάει έτσι ανέπαφη την εστία του.

Η ευκαιρία αυτή έδωσε ηθικό στην ομάδα του ΠΑΣ, όμως ο Ζεκίνια φρόντισε να τους το... κόψει. Ήταν το 54ο λεπτό, όταν ο Κάσες με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Πορτογάλο επιθετικό στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και αυτός, αφού πέρασε και τον Βελλίδη, έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας και έβαλε έτσι τα «θεμέλια» για την νίκη. Μετά κι από αυτό το γκολ, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν να μπορούν να αντιδράσουν, αφού δεν είχαν ούτε τις δυνάμεις, ούτε και την ψυχολογία για να διεκδικήσουν κάτι. Ειδικά από το 64' και μετά, όταν ο Κεϊτά είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, το παιχνίδι πήρε ρόλο αγγαρείας.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν και αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, όμως οι προσπάθειες των Κάσες, Τζάνη και Ζεκίνια δεν βρήκαν στόχο. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ κατάφερε να απειλήσει άλλη μία φορά, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ίλιτς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σέρεμετ, όμως ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού δεν του επέτρεψε να πετύχει το γκολ της τιμής.

Ισοτρική νίκη

Το... 13άρι έπιασε σήμερα η ομάδα του Πανθρακικού, καθώς μετά από 12 ανεπιτυχείς προσπάθειες, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θρωκιώτες μέχρι σήμερα δεν είχαν καταφέρει να επιβληθούν του «Άγιαξ της Ηπείρου» και έτσι η νίκη αυτή θα μείνει στην ιστορία για την ομάδα της Κομοτηνής.

MVP Ίγκορ. Ο Βραζιλιάονς επιθετικός έπαιξε λίγο παραπάνω από μισή ώρα στον αγώνα, αφού τραυματίστηκε, όμως μέσα σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να κερδίσει την αποβολή του Λίλα και πέναλτι που μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ. Τεράστια η συμβολή του, αφού καθάρισε πριν αποχωρήσει!

Στο ύψος του Σέρεμετ. Μπορεί να μην απειλήθηκε αρκετές φορές, όμως πραγματοποίησε δύο τρομερές επεμβάσεις. Πάρα πολύ καλός και ο Βελλίδης, που έχει κάνει αρκετές επεμβάσεις.

Αδύναμος Κρίκος Κεϊτά. Μπορεί η κόκκινη του Λίλα να... πλήγωσε περισσότερο τον ΠΑΣ, όμως ειναι από της κάρτες που δικαιολογούνται. Αντίθετα, ο Κεϊτά για ακόμα μία φορά είναι απρόσεκτος και βλέπει χαζή κάρτα.

Η γκάφα. Ανήκει στον Λίλα, που προσπαθεί να σώσει την ομάδα του και να γίνει ο ήρωας, απομακρύνοντας προ κενής εστίας. Αντ' αυτού όμως, κάνει χέρι, πέναλτι και αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για πάνω από μία ώρα αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα