«Είναι καλοδεχούμενος ο Καραγκούνης αν μείνει ελεύθερος...»

«Είναι καλοδεχούμενος ο Καραγκούνης αν μείνει ελεύθερος...»

Gazzetta team
«Είναι καλοδεχούμενος ο Καραγκούνης αν μείνει ελεύθερος...»

bet365

Ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για το «ύποπτο» ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ, για τον Τάκη Συνετόπουλο αλλά και την πιθανή επιστροφή Καραγκούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου στον Sentra 103,3

Για τη γνωριμία του με τον Τάκη Συνετόπουλο:


«Τον Τάκη Συνετόπουλο τον γνώρισα 18 ετών. Στον Βόλο ήταν ένα ματς για το βαλκανικό πρωτάθλημα των ελπίδων. Αρρώστησε ο Γιώργος Φοιρός και ο Αλκέτας Παναγούλιας έφερε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου που ήταν ο Τάκης. Συνεχίσαμε μαζί για πολλά χρόνια, στην εθνική ενόπλων, στην ανδρών αλλά και ως αντίπαλοι».

Για το συμβάν της 11ης Μαρτίου 1973:

«Ήταν ένας τραυματισμός του Λοσάντα έξω από την περιοχή. Θέλαμε να βγάλουμε τον Λοσάντα έξω για να συνεχιστεί το ματς. Εκεί υπήρξαν κάποια σπρωξίματα. Ξαφνικά ο Τάκης που ήταν αμυντικός ήρθε έξω από την περιοχή μας κι άρχισε να βρίζει τον Δομάζο και τον Ελευθεράκη. Επειδή ήμουν πιο φίλος του, του μίλησα κάπως πιο άσχημα. Αυτός μου απάντησε, με πρόσβαλε και κάπως έτσι ξεκίνησε το σκηνικό με εμένα να τον κυνηγώ από τη Θύρα 7 του παλιού Σταδίου Καραϊσκάκη, μέχρι τα επίσημα. Αυτό το σκηνικό κράτησε μια εβδομάδα, δέκα ημέρες για την ακρίβεια. Την επόμενη ημέρα ήθελαν να μας βγάλουν ο Χρήστος Ράπτης με τον Σπύρο τον Καρατζαφέρη στην εκπομπή του Φρέντυ Γερμνανού στην τηλεόραση. Ούτε εγώ, αλλά ούτε κι ο Τάκης θέλαμε να βρεθούμε στο ίδιο πλατό. Όταν πήγα στο στούντιο και τον είδα να μπαίνει από την άλλη πόρτα, έφυγα».

Για το αν διατηρούσε επαφή με τον Τάκη Συνετόπουλο:

«Τα τελευταία χρόνια ήταν στον Βόλο. Κάποιες φορές είχαμε συναντηθεί. Μάθαινα νέα του από κοινούς φίλους. Δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε προβλήματα υγείας, ενώ μου είχαν πει πως είχε πρόβλημα και με το ποτό. Όμως πρέπει να θυμόμαστε τα καλά από τον Τάκη».

Για τη δική του εποχή στα γήπεδα:

«Δεν ήταν αγγελικά πλασμένη η εποχή μας. Είχαμε διαφορές, καθώς τότε δεν υπήρχε ο επαγγελματικός όρος που υπάρχει τώρα. Υπήρχε το πριμ που σου έδινε η ομάδα. Όμως οι ποδοσφαιριστές ήταν πιο αγαπημένοι μεταξύ τους. Κάναμε παρέα έξω από τα γήπεδα. Ο κόσμος μας καλοδεχόταν ακόμα και στην αντίπαλη έδρα. Δεν υπήρχαν φωτοβολίδες, πιστόλια κι όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα. Ήταν τελείως αγνό το ποδόσφαιρο εκείνη την εποχή».

Για ματς με ΠΑΣ Γιάννενα:

«Η απάντηση που έδωσε ο κ. Σαρρής τα λέει όλα. Είναι υπό διερεύνηση. Είναι αστείο να συζητάμε τέτοια θέματα, τα οποία βγαίνουν στη δημοσιότητα από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Είναι δυνατόν να παίξεις όλα τα λεφτά σου ότι στο 92' θα μπει γκολ; Επειδή έχει ψηφιστεί κι ο νόμος της Super League που λέει πως τιμωρείται η ομάδα σου αν μιλάς, δεν θα ήθελα να πω περισσότερα».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη επενδύσει στη διαδικασία ανάδειξης νέων παικτών. Ο στόχος μας είναι ο Παναθηναϊκός σε δύο χρόνια να μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της Ριζούπολης όπου λέγεται πως μπορεί να υπερεκτιμήσαμε τις δικές μας δυνατότητες κι ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, η ομάδα έχει σταθεί πάρα πολύ καλά. Όμως δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα βγούμε στα πλεί οφ και θα διεκδικήσουμε πολλά πράγματα βγαίνοντας στην Ευρώπη».

Για το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Γιώργο Καραγκούνη:

«Πραγματικότητα θα γίνει μόνο αν ο Γιώργος μείνει ελεύθερος και θελήσει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Εμείς τον θέλαμε από το καλοκαίρι. Ξέουν όλοι πόσο αγαπητός είναι. Αν μείνει ελεύθερος, είναι καλοδεχούμενος στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα