Δυσαρέσκεια και οργή στον ΠΑΣ

Γιώργος Βροντάκης
Δυσαρέσκεια και οργή στον ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συγκάλεσε για αύριο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να αποφασιστούν οι ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της.

Στην ομάδα της Ηπείρου υπάρχει δυσαρέσκεια και οργή για τα τελευταία δημοσιεύματα (για το 3-1 με τον Παναθηναϊκό) και όπως αναφέρουν στον ΠΑΣ προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα και τον πρόεδρο.

Για αυτό το λόγο θα γίνει την Τρίτη το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού είναι το δεύτερο χειραγωγημένο ματς που αναφέρεται το όνομα του ΠΑΣ (το πρώτο ήταν με τη Βέροια).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, τα οποία θεωρεί ότι μόνο σκοπιμότητες εξυπηρετούν, συγκαλεί αύριο Τρίτη, έκτακτο Δ.Σ. ώστε να αποφασιστούν οι ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα