Διπλό με... δώρο Στουάνι για Σοσιεδάδ! (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Διπλό με... δώρο Στουάνι για Σοσιεδάδ! (vid)

bet365

Η Σοσιεδάδ ήταν ανώτερη από την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη, αλλά χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Στουάνι στο 88' για να κάνει την ανατροπή (1-2) και να βρεθεί σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Μόλις τρεις ημέρες είχαν περάσει από τη συντριβή στην Ουκρανία με την τεσσάρα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Τσάμπιονς Λιγκ που επισφράγισε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά οι Βάσκοι έβγαλαν... εγωισμό το βράδυ του Σαββάτου κι επέστρεψαν άμεσα στις επιτυχίες.

Μπορεί να μην ξεκίνησε μα καλούς οιωνούς η αναμέτρηση στην έδρα της Εσπανιόλ, αυτό κάθε άλλο παρά πτόησε ωστόσο το συγκρότημα του Αράσατε.Ο Κόρντομπα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με κεφαλιά στο 31ο λεπτό προλαβαίνοντας την έξοδο του Μπράβο.

Η Σοσιεδάδ όμως δεν ήταν διατεθειμένη για μία δεύτερη σερί ήττα και το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο στη συνέχεια και κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην επανάληψη. Αρχικά ο Γκριζμάν ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια στο 69', όμως χρειάστηκε τελικά και η συνδρομή του Ουρουγουανού Στουάνι που με αυτογκόλ στο 88' τα έφερε όλα... τούμπα κι έριξε στο καναβάτσο την ομάδα του.

Δεύτερο σερί τρίποντο για τους Βάσκους, που πλέον βρίσκονται σε τροχιά Ευρώπης, αφού σκαρφάλωσαν στην πρώτη εξάδα, με την Εσπανιόλ να μένει οχτώ βαθμούς πίσω τους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα