Βίτορ: «Νιώθω 100% έτοιμος»

Βίτορ: «Νιώθω 100% έτοιμος»

Gazzetta team
Βίτορ: «Νιώθω 100% έτοιμος»

bet365

Έτοιμος δηλώνει ο Μιγκέλ Βίτορ για την αναμέτρηση της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της nova για τη συμπαράσταση που είχε, αλλά και για το διάστημα που μεσολάβησε.

Αρχικά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε τα εξής:
«Έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα να νιώθω καλά έπειτα από μια μακρόχρονη διακοπή αλλά εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει να δουλεύω περισσότερο στο γήπεδο πλέον και κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Αυτό είναι καλό και νομίζω με δυο - τρεις προπονήσεις θα είμαι απόλυτα έτοιμος και σε φυσική κατάσταση».

- Θεωρείς πιθανό το ενδεχόμενο να πάρεις χρόνο συμμετοχής την προσεχή Δευτέρα;
«Δεν ξέρω, είναι απόφαση του προπονητή. Από πλευράς μου νιώθω έτοιμος 100%, δεν έχω ενοχλήσεις στο γόνατο συνεπώς είμαι έτοιμος για τον αγώνα αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό είναι θέμα προπονητή».

- Σε σχέση με την αρχική εκτίμηση της κατάστασής σου η επιστροφή δεν κράτησε λίγο περισσότερο;
«Ξέρω πως δεν ήταν ένας . εύκολος τραυματισμός. Γνωρίζω πως δεν έπρεπε να βιαστώ επειδή έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί με τραυματισμό τέτοιας υφής, που έχει να κάνει με το γόνατο δηλαδή, είναι επικίνδυνος και γι' αυτό δούλεψα όσο καλύτερα μπορούσα για να μπορέσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν γι' αυτό και μου πήρε σχεδόν τέσσερις εβδομάδας, όμως πλέον νιώθω καλά».

- Πώς θα περιέγραφες όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήσουν εκτός και παρακολουθούσες - ουσιαστικά - εξ αποστάσεως τους συμπαίκτες και την ομάδα σου ν' αγωνίζεται;
«Ηταν πολύ δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό γιατί ήμουν σε μια καλή - χρονικά - στιγμή για μένα όταν τραυματίστηκα. Συνεπώς ήταν μια κακή συγκυρία για μένα χρονικά να σταματήσω. Μου είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τους συμπαίκτες μου εξ αποστάσεως και να μην μπορώ να τους βοηθήσω. Δεν ένιωσα καθόλου καλά με την όλη κατάσταση αλλά πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είμαι καλά κι ελπίζω να μπορέσω να τους βοηθήσω στο γήπεδο».

- Σε τέτοιες καταστάσεις ένας ποδοσφαιριστής από πού αντλεί δυνάμεις, κυρίως ψυχολογικά για να μπορέσει να τις αντέξει;
«Η οικογένεια, στη δική μου περίπτωση, η γυναίκα μου και η κόρη μου, παρείχαν στήριξη. Ηταν και είναι μαζί μου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια τέτοια υποστήριξη. Επίσης οι συμπαίκτες μου, συνεχώς μου έλεγαν κάτι, μια κουβέντα στήριξης για να έχω το κεφάλι μου ψηλά κι ήταν καθοριστικό το να νιώθεις αυτή την υποστήριξη απ' όλες αυτές τις πλευρές».

- Παρακολούθησες τις δυο πρόσφατες αναμετρήσεις με Αρη και Σαχτέρ Καραγκαντί;
«Ναι, τις είδα».

- Θέλεις να μας πεις την άποψή σου για τον αντικαταστάτη σου, τον Γιώργο Τζαβέλλα που παρότι δεν είναι κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στη θέση αυτή;
«Εκανε καλή δουλειά. Η ομάδα δέχτηκε ένα γκολ από τον Αρη και κανένα από τη Σαχτέρ, άρα κι εκ του αποτελέσματος τα πήγε καλά. Παίζει καλά, διαθέτει ποιότητα που του δίνει τη δυνατότητα ν' αγωνιστεί αριστερά, ακόμη κι ως κεντρικός αμυντικός. Παίζει καλά και στις δυο θέσεις».

- Αν έχεις εικόνα του επόμενου αντιπάλου σας, του ΠΑΣ Γιάννινα και πως πρέπει να παρουσιαστεί εκεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει αυτό που επιθυμεί;
«Πρέπει να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, γιατί δεν είναι εύκολο γήπεδο, ούτε εύκολη ομάδα. Δύσκολος αγώνας, τερμάτισαν ψηλά στη βαθμολογία πέρυσι, διαθέτουν καλή ομάδα γι' αυτό και πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα