Ρομπέρτο: «Να αποδείξουμε ξανά πως είμαστε πρωταθλητές»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομπέρτο: «Να αποδείξουμε ξανά πως είμαστε πρωταθλητές»

bet365

Νίκη και χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ο στόχος για το ματς με τον Εργοτέλη, όπως τόνισε ο Ρομπέρτο, που αποσαφήνισε εκ νέου πως η ομάδα του πρέπει να δείξει πως είναι η πρωταθλήτρια.

Ο Ισπανός τόνισε στη NOVA για:

Την αδιαθεσία του Μίτσελ στο Παρίσι: Ναι, αυτό αποδεικνύει ακόμη μία φορά τι άνθρωπος είναι ο Μίτσελ. Τον έχουμε γνωρίσει και σαν παίκτη και σαν προπονητή. Όλα αυτά που έχει πετύχει δείχνουν πως είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Δεν ήθελε να μάθουμε τίποτα για αυτό που έπαθε στο Παρίσι. Ήθελε να μείνουμε εμείς οι παίκτες απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να σκεφτόμαστε τι θα γίνει το επόμενο απόγευμα, από το να σκεφτόμασταν τι συνέβη εκείνη τη νύκτα. Η καλή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας αυτή τη στιγμή, έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά, αλλά και με την προσωπικότητα του Μίτσελ.

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τις Μπενφίκα και Παρί: Ναι, πραγματικά όχι μόνο τους κοιτάζουμε στα μάτια αυτούς τους αντιπάλους, αλλά πηγαίνουμε με την πρόθεση να κερδίσουμε τα παιχνίδια αυτά. Και για αυτό βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στη θέση που βρισκόμαστε. Να εξαρτόμαστε μόνο από ένα δικό μας παιχνίδι στην έδρα μας και από το δικό μας αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο οι αντίπαλοί μας δεν μπορούν να το κάνουν, γιατί εκτός απ' το ότι πρέπει να κερδίσουν το δικό τους παιχνίδι, χρειάζεται να περιμένουν και το δικό μας αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες για την συνέχεια. Αυτό, λοιπόν, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχουμε κάνει.

Την απουσία του Μήτρογλου: Είναι ένα πρόβλημα, όπως θα ήταν και αν είχε τραυματιστεί οποιοσδήποτε άλλος από τους συμπαίκτες μας. Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για εμάς, ο οποίος προσφέρει πάντα πολλά στην ομάδα. Όμως, ευτυχώς είμαστε μία ομάδα η οποία έχει αντικαταστάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν το ίδιο καλά την δουλειά του Κώστα.

Τον Εργοτέλη: Από όσο ξέρω, είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Είναι μία ομάδα η οποία τα πηγαίνει καλά. Όμως, εμείς θα πάμε στο παιχνίδι με την ίδια πρόθεση, όπως σε όλα τα προηγούμενα. Θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε πως είμαστε οι πρωταθλητές, οι αρχηγοί, πως θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές και φέτος. Επειδή παίζουμε στην έδρας μας, εκτός απ' τη νίκη, θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά. Να απολαύσει το παιχνίδι και μία ακόμη νίκη.

Το μήνυμά του για τα παιχνίδια πρωταθλήματος που προηγούνται χρονικά της Άντερλεχτ: Φυσικά η προτεραιότητά μας είναι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς πρέπει να τα δώσουμε πριν από το ματς με την Άντερλεχτ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια, με τον Εργοτέλη και τον Αστέρα. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς, γιατί είναι επιπλέον έξι βαθμοί για εμάς στο πρωτάθλημα. Παρόλο που θέλουμε να τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε επίσης να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα φέτος. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά τα παιχνίδια. Μετά θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Όμως, πρέπει να σκεφτόμαστε ένα - ένα τα ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα