Θλάση ο Λόρενς, έτοιμος ο Βίτορ

Θλάση ο Λόρενς, έτοιμος ο Βίτορ

Απόστολος Παγώνης
Θλάση ο Λόρενς, έτοιμος ο Βίτορ

bet365

Ο Βίτορ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Στέφενς. Ενώ ο Λόρενς έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού.

Αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Σαχτιορ και τη διατήρηση σε καλή αγωνιστική φόρμα όσων δεν πήραν χρόνο συμμετοχής είχε το σημερινό μενού για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα όσοι έπαιξαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και τεχνικής.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό και φαίνεται απολύτως έτοιμος για τον αγώνα της Δευτέρας. Αντίθετα, δεν συμμετέχει ο Λίαμ Λόρενς, που τελικά υπέστη θλάση α’ βαθμού στη γάμπα κατά τη διάρκεια του ματς εναντίον του Άρη και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα