Έναν μήνα έξω ο Μήτρογλου!

Έναν μήνα έξω ο Μήτρογλου!

Δημήτρης Τομαράς
Έναν μήνα έξω ο Μήτρογλου!

bet365

Ερυθρόλευκο σοκ για Μήτρογλου με τον παίκτη να μένει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έναν μήνα εκτός με την γνωμάτευση να αναφέρει κάκωση έσω πλάγιου και ρήξη μηνίσκου.

Ιδιαίτερα σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Μήτρογλου που υποχρεώθηκε να μείνει πάνω από 12 λεπτά στο γήπεδο αν και χτυπημένος εξαιτίας του γεγονότος πως ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλες αλλαγές στο εκτός έδρας ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής φορ - ο οποίος τραυματίστηκε σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Άλεξ- ήταν απαρηγόρητος με την ατυχία που τον βρήκε και εξετάστηκε και την Πέμπτη από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών. Διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση έσω πλάγιου και ρήξη έσω μηνίσκου και ενώ υπάρχει ένδειξη για αρθροσκόπηση. Δηλαδή αναμένεται να γίνει και επέμβαση στον διεθνή φορ.

Όπερ σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα στερηθούν τον διεθνή φορ για έναν μήνα. Ο Μητρογκόλ αναμένεται να κάνει και άλλες εξετάσεις ενώ θα είναι υπό την διαρκή επιτήρηση και παρακολούθηση του ιατρικού επιτελείου των πρωταθλητών για ότι χρειαστεί με στόχο φυσικά την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επανένταξή του στα γήπεδα. Μετά από αυτήν την καθ' όλα αρνητική εξέλιξη ο παίκτης χάνει δεδομένα τα εξής ματς: 1η Δεκεμβρίου με Εργοτέλη εντός, 7 Δεκεμβρίου με Αστέρα στο Φάληρο, 10 Δεκεμβρίου με Άντερλερχ στο Φάληρο, 15 Δεκεμβρίου με Άρη εκτός, 18 Δεκεμβρίου με ΠΑΣ μέσα και 21 Δεκεμβρίου με Απόλλωνα εκτός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα