Βαρδινογιάννης: «Θα έφερνα τον Χάτζι»
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στον ρουμανικό Τύπο για τον Χάτζι, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό:
«Γνώριζα την αξία του Χάτζι από τον Βαλεντίν Τσαουσέσκου και με είχαν συμβουλέψει να τον αποκτήσουμε. Το σχέδιό μας ήταν να τον αφήσουμε 1-2 χρόνια στη Στεάουα για να εξελιχθεί και μετά να τον φέρουμε στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε, μάλιστα, να του εξασφαλίσουμε ελληνική υπηκοότητα λόγω και της καταγωγής του. Είχαμε κάνει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση. Τα έγγραφα για τη μεταγραφή ήταν έτοιμα το 1988, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε. Μετά ήρθε η επανάσταση στη Ρουμανία και ο Χάτζι επέλεξε να υπογράψει στη Ρεάλ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
