«Δίνει 7 εκατ. λίρες για Μήτρογλου η Λίβερπουλ»

Μάκης Σταθάτος
«Δίνει 7 εκατ. λίρες για Μήτρογλου η Λίβερπουλ»

bet365

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κώστα Μήτρογλου είναι γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο φέρεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», οι «κόκκινοι» ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση της τάξεως των 7 εκατομμυρίων λιρών στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 25χρονου διεθνή επιθετικού.

Η «Mirror» αναφέρει ότι η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε το σκάουτινγκ για τον Μήτρογλου και πλέον είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο.

Ο επικεφαλής του σκάουτινγκ της Λίβερπουλ, Μπάρι Χάντερ και ο υπεύθυνος μεταγραφών Ντέιβ Φάλοους βρέθηκαν στη Ρουμανία και είδαν τον Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε το γκολ της Ελλάδας. Οι δύο άνθρωποι του Μπρένταν Ρότζερς είχαν παρακολουθήσει τον Έλληνα άσο και στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ρήτρα του Μήτρογλου είναι 8 εκατομμύρια ευρώ και αν οι «κόκκινοι» προχωρήσουν σε αυτή την πρόταση, λογικά θα είναι σε θέση να τον αποκτήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα