Τακτική από τον Στέφενς

Τακτική από τον Στέφενς

Γιώργος Βροντάκης
Τακτική από τον Στέφενς

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς αφιέρωσε όλη τη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ σε θέματα τακτικής.

Στην τακτική ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου η σημερινή πρωινή προπόνηση που μόλις ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Σ´ αυτήν συμμετείχαν κανονικά όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον υπό δοκιμήν Χακβετάτζε που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη μέση και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Το πρόγραμμα, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, περιείχε ασκήσεις για την μεταβίβαση, αλλά το κυρίως μέρος της προπόνησης ήταν διπλό στα 3/4 του γηπέδου, με συγκεκριμένους κανόνες και περιορισμούς. Η άμυνα έπρεπε να διασπαστεί από 4 επιθετικούς (φορ και πλάγιοι) ποδοσφαιριστές χωρίς συνεργασία με τις υπόλοιπες γραμμές (μπακ, μέσοι). Το πρόγραμμα τελείωσε με ασκήσεις αποκατάστασης.

Ακολουθεί και απογευματινή προπόνηση, η οποία θα είναι η τελευταία χωρίς τους διεθνείς που θα προλάβουν την αυριανή απογευματινή εκτός απροόπτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα