Μπαλμπόα: «Θα έρθει η ευκαιρία μου»

Μπαλμπόα: «Θα έρθει η ευκαιρία μου»

Gazzetta team
Μπαλμπόα: «Θα έρθει η ευκαιρία μου»

bet365

Αισιόδοξος πως θα καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Αντριάν Μπαλμπόα που και σήμερα κόντρα στον Πανθρακικό σκόραρε με την ομάδα Κ20.

Ο νεαρός Ουρουγουανός ανέφερε πως νιώθει υπέροχα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και πως αν συνεχίσει έτσι, θα έρθει η ευκαιρία να παίξει με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Πέτυχες ένα ακόμα γκολ με την ομάδα Νέων νιώθεις σε καλή κατάσταση;

«Χαίρομαι πολύ που κατάφερα πάλι να σκοράρω, πιστεύω ότι βρίσκομαι σε μια καλή περίοδο για μένα. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα να φτάσει σε μια εύκολη νίκη».

Πιστεύεις με τα γκολ που βάζεις θα έχεις την ευκαιρία μέσα στη χρονιά να βοηθήσεις και την πρώτη ομάδα;

«Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, σίγουρα χρειάζεται ακόμα να βελτιώσω ακόμα περισσότερα πράγματα στο στυλ παιχνιδιού μου και στον τρόπο που αγωνίζομαι αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσω έτσι , θα έρθει η ευκαιρία μου να παίξω με την φανέλα της πρώτης ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα