Δέκα μέρες off ο Κλωναρίδης!

Δέκα μέρες off ο Κλωναρίδης!

Νίκος Αθανασίου
Δέκα μέρες off ο Κλωναρίδης!

bet365

Την ώρα που έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης υπέστη θλάση και θα απουσιάσει δέκα μέρες από τις προπονήσεις του «τριφυλλιού». Έτοιμος για Ριζούπολη.

Ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», ο άνθρωπος που του χάρισε το «τρίποντο» χάρη στη κλάση του. Ο Κάκος, όμως, με την κόκκινη... φάντασμα του στέρησε την συμμετοχή στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο, αλλά τα κακά νέα για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη δεν σταμάτησαν εκεί. Ο νεαρός άσος υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, ακολουθεί θεραπεία και θα μείνει 10 μέρες εκτός προπονήσεων. Κάτι που τον πηγαίνει πίσω, έστω και αν δεν χάνει κάποιο ματς. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Από κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Οι Μαρινάκης και Αποστολόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασαν οι διεθνείς Καρέλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Καπίνο, Σίλντενφελντ και Πράνιτς.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα