Μετά τις εθνικές η ομιλία του Στέφενς

Μετά τις εθνικές η ομιλία του Στέφενς

Gazzetta team
Μετά τις εθνικές η ομιλία του Στέφενς

bet365

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΟΚ λόγω εθνικών ομάδων και γι' αυτό ο Χουμπ Στέφενς δεν αναφέρθηκε στα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Το... φυσιολογικό θα ήταν μετά την κυριακάτικη συντριβή και την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Δικεφάλου, να ακολουθήσουν «γκάζια» την επόμενη μέρα από τον Ολλανδό τεχνικό. Αυτό ωστόσο δεν συνέβη κατά τη χθεσινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων», αφού ο Στέφενς προτίμησε να περιμένει την επιστροφή των διεθνών.


Εκτός από τους παίκτες που έλειπαν με τη «γαλανόλευκη» άλλωστε και είχαν μείνει από την Κυριακή στην Αθήνα, με την εθνική του ομάδα λείπει κι ο Κοστίν Λάζαρ, ενώ ο Νέτσιντ έχει πάρει άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να ανανεώσει το διαβατήριό του. Έτσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε στους παίκτες του πως όσα έχει να τους πει, θα τα ακούσουν όταν θα έχει συγκεντρωθεί όλη η ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα