«Νίκη σε γεμάτο γήπεδο!»

«Νίκη σε γεμάτο γήπεδο!»

Gazzetta team
«Νίκη σε γεμάτο γήπεδο!»

bet365

Ντέρμπι κορυφής και οι φετινοί πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο και Μήτρογλου ζητούν γεμάτο Καραϊσκάκη για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ!

O Kώστας Μήτρογλου θέλει γκολ σε ακόμα ένα ντέρμπι και κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να βοηθήσουν με την παρουσία τους στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας. Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό.Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε εμείς και στις εξέδρες θέλουμε να προσπαθήσει ο κόσμος μας. Με φωνή και τραγούδι. Να μας δώσει δύναμη και ώθηση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους χαρούμενους» ήταν το μήνυμα του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού, ενώ κατέληξε: «Θέλουμε το Καραϊσκάκη ξανά γεμάτο, με παλμό και πάθος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε ένα ακόμη ματς όπως πάντα»!

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο στάθηκε στο γεμάτο γήπεδο προσθέτοντας:«Μία σειρά τριών σημαντικών αγώνων ολοκληρώνεται με εκείνον κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή. Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα δώσουμε το 110% για να το επιτύχουμε. Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας. Και για τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει και να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εμείς στο χορτάρι και ο κόσμος στην εξέδρα.

Θέλουμε να δούμε ξανά τις κερκίδες του γηπέδου μας να… βράζουν, όπως πάντα. Τον κόσμο να τραγουδά και να… κόβει τη φόρα του αντιπάλου, με τη φωνή του, με τις τρομπέτες και τα τύμπανα! Θέλουμε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα, για την οποία αξίζει κανείς να παίζει. Θέλουμε το γήπεδό μας γεμάτο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα