Πριμ 1 εκατ. ευρώ με νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Πριμ 1 εκατ. ευρώ με νίκη επί του ΠΑΟΚ!

bet365

Οι νίκες επί Παναθηναϊκού και Μπενφίκα έχουν φέρει κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις του Ολυμπιακού κι αν γίνει το 3/3 με τον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έταξε πριμ 1 εκατ. ευρώ!

Ένα από τα μεγαλύτερα πριμ που έχουν δοθεί ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμος να δώσει ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας στους παίκτες του. Η δίψα για νίκη επί του μοναδικού συνδιεκδικητή του τίτλου στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο Φάληρο, είναι πολύ μεγάλη κι ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μετά το μεγάλο διπλό στο clasico με τον Παναθηναϊκό και φυσικά το τρίποντο-μισή πρόκριση επί της Μπενφίκα την Τρίτη, οι παίκτες των Πειραιωτών εμφανίζονται να ενημερώθηκαν για πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που έρθει και νέα νίκη στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα