«Ολυμπιακός ή Νο1 στην Ατλέτικο» (vids)

«Ολυμπιακός ή Νο1 στην Ατλέτικο» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ολυμπιακός ή Νο1 στην Ατλέτικο» (vids)

bet365

Τον είπαν... κοτόπουλο, αλλά τους βγήκε Σούπερμαν! Ο Ρομπέρτο τρέλανε τους Πορτογάλους, ανάγκασε την Ατλέτικο να τον βάλει στην λίστα της, αλλά ο ίδιος θέλει Ολυμπιακό ή την θέση του Κουρτουά!

Εξαιρετικός ο Ρομπέρτο με την Παρί, ματσάρα με την Άντερλεχτ, έκανε τα... απίστευτα κόντρα στη Μπενφίκα και οι Ισπανοί επαναφέρουν το όνομά του στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας. Εξάλλου, δεν μπορούσαν να μην το κάνουν βλέποντας τους «γείτονες» τους να.... διασύρονται από τον 27χρονο γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ επεμβάσεις έκανε κόντρα στη Μπενφίκα και τα καυστικά σχόλια, αλλά και οι φωτογραφίες με τα... κοτόπουλα θάφτηκαν!

Η αποθέωση που γνώρισε ο Ισπανός ήταν πρωτοφανής, ο ίδιος ξέσπασε με τον τρόπο του εναντίον των Πορτογάλων «Τώρα γράψτε ό,τι θέλετε», αλλά και με... δάκρυα χαράς για την αντίδραση του κόσμου και των συμπαικτών του. Οι Ισπανοί μιλούν για τη δικαίωση και του Μίτσελ, μιας και ο τεχνικός του Ολυμπιακού επέμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητούσε γκολκίπερ και έκανε τα πάντα για τον Ρομπέρτο. Εξάλλου, το video που δείχνει τον Μίτσελ να αγκαλιάζει τον συμπατριώτη του μετά το τέλος του ματς παίζει παντού στην Ιβηρική και το σχόλιο είναι πως δυο Ισπανοί θα πάνε τους «ερυθρόλευκους» στους «16» του Champions League.

Από κοτόπουλο... Σούπερμαν!

Οι Πορτογάλοι έκαναν λοιπόν μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα και μετέτρεψαν τον Ρομπέρτο σε σούπερ ήρωα. Όπως τονίζουν ο Ισπανός δεν χρειάστηκε τηλεφωνικό θάλαμο για να φορέσει την στολή του σούπερμαν, το έκανε στην εστία του, βάζοντας το σώμα του μπροστά στις σφαίρες – σουτ των Μάρκοβιτς, Καρντόσο, Σίλβιο, Πέρεζ και Τζούρισιτς. Η εκδίκηση όμως είναι πιάτο που τρώγεται κρύο και ο Ζεσούς το έμαθε καλά, ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, τον... διέλυσε ψυχολογικά, αλλά ο Ρομπέρτο σηκώθηκε και όλα δείχνουν πως στερεί στον Πορτογάλο τεχνικό και την... θέση του στον πάγκο της Μπενφίκα!

Τον τσεκάρει η Ατλέτικο, αλλά...

Οι Ισπανοί... ψάχνονται για το αν η Μπενφίκα διατηρεί ακόμα δικαιώματα του Ρομπέρτο, αν και οι Πορτογάλοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι παρά το... κάζο να ψαχτούν για την επιστροφή του. Οι Μαδριλένοι παρακολουθούν στενά τον έμπειρο πορτιέρο σε κάθε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σιμεόνε γνωρίζει καλά την βελτίωσή του, ωστόσο ακόμα δεν έχει πεισθεί πως μπορεί να γίνει βασικός στην Ατλέτικο. Αυτό πάντως βολεύει και τον Ολυμπιακό, μιας και οι Μαδριλένοι θέλουν με τα χίλια την παραμονή του Κουρτουά, ενώ αν αυτό δεν γίνει τότε υπάρχουν ψηλά στη λίστα και οι Μογιά (Χετάφε), Μπράβο (Σοσιεδάδ)! Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Φεβερουάριο, τότε θα αποφασίσει η Τσέλσι για το αν θα πάρει τον Κουρτουά και φυσικά η Ατλέτικο τι θα κάνει για το Νο1!

«Χετάφε; Ολυμπιακός ή Νο1 σε Ατλέτικο»

Τα σενάρια για ανταλλαγή Μογιά – Ρομπέρτο μόνο... αδιάφορα είναι για τον Ρομπέρτο, ο οποίος φέρεται να έχει μεταφέρει στην Ατλέτικο την επιθυμία του να γυρίσει στη Μαδρίτη, αλλά μόνο ως βασικός. Ο Ολυμπιακός τον έχει... κερδίσει, το Τσάμπιονς Λιγκ, οι απολαβές, η αγάπη του κόσμου και οι ιδανικές συνθήκες που βρήκε κάνουν δύσκολη την απόφασή του να επιστρέψει στoυς «ροχιμπλάνκος» παίρνοντας... δεύτερο ρόλο! «Θέλω να γυρίσω στην Ατλέτικο, αλλά μόνο ως βασικός. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, είμαι ενθουσιασμένος για την πορεία της ομάδας μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον...», σχολίασε στο Radio Marca ο Ισπανός πορτιέρο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα