Ερχεται ο... κόουτς Ζέεντορφ

Ερχεται ο... κόουτς Ζέεντορφ

Γιώργος Καραμάνος
Ερχεται ο... κόουτς Ζέεντορφ

bet365

Στην Ιταλία γράφουν για ισχυρό προσύμφωνο μεταξύ Μίλαν και Κλάρενς Ζέεντορφ, ώστε ο Ολλανδός να αναλάβει το καλοκαίρι προπονητής των Ροσονέρι.

Το περασμένο καλοκαίρι και μόνο η φημολογία ότι ο Κλάρενς Ζέεντορφ θα αναλάμβανε το τιμόνι της αγαπημένης του Μίλαν, οδήγησε σε οργανωμένη αντίδραση των οπαδών. Οι Ροσονέρι Τιφόζι μπορεί να λάτρεψαν σαν παίκτη τον Ολλανδό μέσο, αλλά η ιδέα να ξεκινήσει την προπονητική καριέρα του από τον πάγκο του «Σαν Σίρο», προφανώς δεν τους ενθουσίασε. Φαίνεται όμως πως στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα συμβεί το αξίωμα που θέλει το... πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «La Republica» η Μίλαν και ο Ζέεντορφ έχουν υπογράψει προσύμφωνο και από το ερχόμενο καλοκαίρι ο 37χρονος παίκτης της Μποταφόγκο θα αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Μάλιστα το εν λόγω προσύμφωνο φέρεται να είναι τόσο ισχυρό που σε περίπτωση που ο σύλλογος αποφασίσει να αλλάξει γνώμη και να μην το τηρήσει, θα πρέπει να πληρώσει στον Ζέεντορφ ένα αρκετά αξιοσέβαστο ποσό.

Εάν ισχύουν όλα αυτά, σίγουρα δεν θα χαρούν οι Μιλανέζοι οπαδοί που αναμφίβολα θα ήθελαν να ακούσουν για κάποιον σαφώς πιο έμπειρο και διάσημο τεχνικό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα