Δεν το βάζει κάτω ο Μπεργκ!

Δεν το βάζει κάτω ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Δεν το βάζει κάτω ο Μπεργκ!

bet365

Ο Σουηδός επιθετικός παρά τις καλές πιθανότητες δεν κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας, ωστόσο, είναι έτοιμος να παλέψει περισσότερο για την μεγάλη επιστροφή.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού τον έφερε ξανά στο προσκήνιο για μια θέση στην επιθετική γραμμή της Εθνικής Σουηδίας. Ο Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, είχε καλές πιθανότητες να κληθεί για τα μπαράζ με την Πορτογαλία αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Έρικ Χάμρεν, δεν προτίμησε τον άσο του «τριφυλλιού» παρά τις απουσίες που υπήρχαν.

Ο στράικερ των «πρασίνων», όμως, αν και είχε ελπίδες να επιστρέψει δεν το βάζει κάτω. Όπως έλεγε και σε άτομα του περιβάλλοντος του είναι έτοιμος να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, να πετύχει περισσότερα τέρματα, ώστε να πείσει τον εκλέκτορα της Σουηδίας ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Εξάλλου παραμένει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο, να περάσει η εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Γεγονός που αποτελεί τεράστιο κίνητρο για το πρώτο «κανόνι» του Παναθηναϊκού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα