Βαζέχα: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του»

Βαζέχα: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του»

Gazzetta team
Βαζέχα: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του»

bet365

Την ικανοποίηση του για τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του απέναντι στον Φωστήρα, εξέφρασε ο τεχνικός της Καλλιθέας Κριστόφ Βαζέχα.

Ο Ελληνοπολωνός κόουτς τόνισε πως η εμφάνιση που πραγματοποίησε, οφείλεται στην κούραση των παικτών από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ενώ παράλληλα προσθέσε πως οι απουσίες δεν αποτελούνδικαιολογία καθώς επίσης και το ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες μου φαίνονταν κουρασμένοι και αυτό οφείλεται στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το ταξίδι. Πήγαμε καλά, αλλά δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε.

Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του.

Έχουμε απουσίες, αλλά θα βρούμε ρυθμό. Ο Φαγέ είχε πυρετό, αλλά ήθελε να παίξει. Τον αντικατέστησα, γιατί δεν αισθανόταν καλά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα