Για «σχέδιο εξόντωσης» κάνουν λόγο στον Άρη

Για «σχέδιο εξόντωσης» κάνουν λόγο στον Άρη

Gazzetta team
Για «σχέδιο εξόντωσης» κάνουν λόγο στον Άρη

bet365

Η διαιτησία στο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους του Άρη, που ψάχνουν τρόπους αντίδρασης.

Το κλίμα στους «κίτρινους» είναι για μια ακόμα φορά σε πολύ κακή κατάσταση, με τον κόσμο να πιέζει και τους διοικούντες να κάνουν λόγο για «σχέδιο εξόντωσης», όπως αναφέρει το Goal. Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της ομάδας είναι πολύ έντονος, με την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Σπάθας στον Έλσνερ να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. «Ήταν απαράδεκτη η απευθείας κόκκινη στον Έλσνερ.

Γιατί δεν έδωσε αντίστοιχα κόκκινη στο δυνατό μαρκάρισμα του Κάλαϊτζιτς;», έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ, παραδεχόμενοι ωστόσο ότι δεν έχουν βρει ακόμα τρόπο να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο. Στόχος τους, πάντως, είναι, εφόσον η ομάδα υπαχθεί στο άρθρο 99, να γίνουν διορθωτικές κινήσεις ουσίας που θα ισχυροποιήσουν τον Άρη εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα