Ο τρεχαλατζής Κατσουράνης και ο σπρίντερ Λίνο

Ο τρεχαλατζής Κατσουράνης και ο σπρίντερ Λίνο

Gazzetta team
Ο τρεχαλατζής Κατσουράνης και ο σπρίντερ Λίνο

bet365

Με βάσει τα στατιστικά που παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Κώστας Κατσουράνης έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα, ο Νίνης ήταν ο πιο γρήγορος ενώ ο Λίνο τα πιο γρήγορα σπριντ.

Το αποτέλεσμα ενός αγώνα μπορεί να κριθεί από ένα σουτ, ένα τάκλιν, μια κεφαλιά, ένα σφύριγμα ή έστω από την τύχη. Στην ανάλυση του κάθε αγώνα, όμως, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Ο Χουμπ Στέφενς και το επιτελείο του έχουν στη διάθεσή τους τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες στατιστικής απεικόνισης μιας αναμέτρησης που τους επιτρέπουν να βρουν τι πήγε και τι δεν πήγε καλά στα 90’ αγωνιστικής δράσης.

Το σύστημα Vis Track έδειξε πως ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Κρητικούς διένυσε 115,1 χλμ. με τον Κώστα Κατσουράνη να είναι ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο απ’ όλους (11,67 χλμ.). Ο πιο γρήγορος σε μέσο όρο ταχύτητας ήταν ο Σωτήρης Νίνης με 7,67 χλμ./ώρα, ενώ ο Λίνο σημείωσε το πιο γρήγορο σπριντ με μέση ωριαία ταχύτητα 30,9 χλμ.
Ο Δικέφαλος υστέρησε σε αμυντικά τρεξίματα έναντι του Εργοτέλη, ωστόσο είχε πολύ μεγάλη υπεροχή στα επιθετικά τρεξίματα. Τα δύο αυτά… ευρήματα δικαιολογούνται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να δώσει το μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική του λειτουργία προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ κι ο ΠΑΟΚ να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην ανατροπή του αποτελέσματος.


* Επεξήγηση κατηγοριών

DIS: Απόσταση σε χιλιόμετρα

Ο: Μέσος όρος ταχύτητας ανά ώρα

TOP: Μέγιστη ταχύτητα σπριντ σε χιλιόμετρα

SPR: Αριθμός σπριντ

S-DIS: Απόσταση σπριντ σε μέτρα

ΙΝΤ: Εντονα τρεξίματα

I-DIS: Απόσταση έντονων τρεξιμάτων σε μέτρα

OFR: Επιθετικά τρεξίματα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα