Και στο Ισραήλ ο Σαββίδης

Και στο Ισραήλ ο Σαββίδης

Gazzetta team
Και στο Ισραήλ ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έζησε με το δικό του τρόπο το ματς με τον Εργοτέλη και στη συνέχεια πήρε... δόση από ντέρμπι «αιωνίων», πριν ενημερώσει για τα επόμενα ταξίδια του.

Ο Σαββίδης παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι με τους Κρητικούς και το γκολ του Βούκιτς, ο οποίος αποτελεί κατά μία έννοια πουλέν του και μάλιστα τον ευχαρίστησε με δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, τον έκανε να πανηγυρίσει έντονα.

Ωστόσο, μετά τη λήξη του ματς ο Σαββίδης δεν έφυγε από την Τούμπα. Έκατσε και είδε το πρώτο ημίχρονο από τη Λεωφόρο στα επίσημα του γηπέδου και στη συνέχεια, αφού αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του και τους ενημέρωσε ότι εκτός από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα δώσει το παρών και στο Ισραήλ για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα