Ερυθρόλευκες «ντόπες» στην αποστολή!

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκες «ντόπες» στην αποστολή!

bet365

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας πριν την αναχώρησή της από του Ρέντη ζητώντας νίκη στην Λεωφόρο.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών βρέθηκαν ξανά στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, που πριν από λίγη ώρα έφυγε από του Ρέντη με προορισμό το γήπεδο της Λεωφόρου. Γύρω στα 100 άτομα έδωσαν το παρών στο προπονητήριο του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της αποστολής για να εμψυχώσουν τους παίκτες με συνθήματα και να στείλουν τα δικά τους μηνύματα για νικηφόρο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν και εκτός πλάνων παίκτες όπως ο Αριέλ Ιμπαγάσα ενώ η αποστολή άργησε να φύγει λόγω των επαφών που υπήρχαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που θα την συνόδευαν για την καλύτερη δυνατή αλλά και την πιο ασφαλή διαδρομή.

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα