Στόχος το γρήγορο γκολ για Αναστασίου

Gazzetta team
Στόχος το γρήγορο γκολ για Αναστασίου

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ένα γρήγορο γκολ, περιμένοντας από την ομάδα να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο την παρουσία των Φιγκερόα-Μπεργκ.

Ο Ολλανδός περιμένει από τους «πράσινους» να χτυπήσουν γρήγορα, έτσι ώστε να πάρουν την ψυχολογία και να εκμεταλλευτούν την παρουσία των δύο ικανότατων επιθετικών τους στην 11άδα. Ο Αναστασίου δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα και ενδεχομένως να κρύβει εκπλήξεις, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι έχει προετοιμάσει την ομάδα με φουλ επιθετική διάθεση και θέλει να εκμεταλλευτή το «σπρώξιμο» από την κερκίδα, καθώς και το δίδυμο Μπεργκ-Φιγκερόα.

Παράλληλα, παίζεται μια θέση στην άμυνα ανάμεσα σε Ρισβάνη και Τριανταφυλλόπουλο και ανάλογα με το ποιος θα επιλεγεί θα κριθεί αν ο Τριανταφυλλόπουλος θα παίξει δεξί μπακ ή σέντερ μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα