Συνεργείο του Δημόκριτου για τις... οσμές στη Λεωφόρο!

Gazzetta team
Συνεργείο του Δημόκριτου για τις... οσμές στη Λεωφόρο!

bet365

Η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη ότι «μυρίζουν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στη Λεωφόρο», φέρνει συνεργείο του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Δημόκριτου για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι!

Βασιζόμενη και στην έγγραφή καταγγελία του Πανθρακικού, οι Πειραιώτες έδωσαν συνέχεια στο θέμα των «οσμών» στην έδρα του Παναθηναϊκού και μάλιστα κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Δημόκριτου, που θα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να προβεί σε μετρήσεις στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, σύμφωνα με το «Goal»!

Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα, ενώ όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο. Να σημειωθεί πως το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος, έχει αναλάβει τις μετρήσεις και για τη ραδιενέργεια του περιβάλλοντος, ενώ η Πολιτεία το εμπιστεύεται και για τη ραδιολογική κάλυψη, τις μετρήσεις διοξινών στην τροφική αλυσίδα, τη διασπορά ρύπων, την πιστοποίηση ηλιακών, αλλά κι εναλλακτικών μορφών ενέργειας. Παράλληλα από το 1985 είναι αυτοδιοικούμενο και βρίσκεται στην εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα