«Περιφρούρηση της Λεωφόρου από προβοκάτσιες»!

«Περιφρούρηση της Λεωφόρου από προβοκάτσιες»!

Νίκος Αθανασίου
«Περιφρούρηση της Λεωφόρου από προβοκάτσιες»!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος με αποκλειστική δήλωση του στο gazzetta.gr τοποθετείται για το ντέρμπι, κάνει έκκληση στον κόσμο και εύχεται να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες κάθε Παναθηναϊκού.

Το «αιώνιο» ντέρμπι βρίσκεται προ των πυλών και ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός προετοιμάζεται πυρετωδώς για αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι. Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, ώστε η αναμέτρηση στη Λεωφόρο να κυλήσει ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, με αποκλειστική του δήλωση στο gazzetta.gr τοποθετείται ενόψει του ντέρμπι, κάνονας έκκληση στον κόσμο να μην απαντήσει σε ενδεχομένες προβοκάτσιες ενώ εύχεται το βράδυ του Σαββάτου να πραγματοποιηθεί η επιθυμία κάθε Παναθηναϊκού, με νίκη του «τριφυλλιού». Παράλληλα ζητά από όσους βρεθούν στη Λεωφόρο να περιφρουρήσουν την ιστορική έδρα και να προστατεύσουν τον σύλλογο.

«Εύχομαι στο ντέρμπι του Σαββάτου να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες κάθε Παναθηναϊκού. Από κει και πέρα, όλοι οι οπαδοί και οι φίλαθλοι μας να περιφρουρήσουν τον Παναθηναϊκό και την Λεωφόρο από ενδεχόμενες προβοκάτσιες που θα μπορούσαν να ζημιώσουν τον σύλλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα