Ικανοποίηση ΠΑΟ για ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Απόλλων και ΑΕΚ

Γιώργος Βροντάκης
Ικανοποίηση ΠΑΟ για ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Απόλλων και ΑΕΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός πάει να φτάξει μέτωπο κατά της Super League και μέσω κύκλων τονίζει πως είναι ικανοποιημένος για την έμπρακτη στήριξη τριών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας για τη νέα πειθαρχική διάταξη, αλλά και την ηθική συμπαράσταση της ΑΕΚ.

Από το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστή η απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία η Σούπερ Λίγκα και αφορά την απαγόρευση κρίσεων παραγόντων και μελών του συνεταιρισμού. Η Ξάνθη εξέφρασε ερωτηματικά για τον όρο «συνεταιρισμός» στη σχετική διάταξη, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε αρνητικός και ζήτησε προθεσμία δύο ημερών προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για την εισήγηση και ο Απόλλωνας δεν ψήφισε υπέρ.

Ετσι, ο Παναθηναϊκός μέσω κύκλων αναφέρει: «Με αφορμή την ψήφιση της νέας πειθαρχικής διάταξης, από τον Παναθηναϊκό τονίζεται η ικανοποίηση για την έμπρακτη στήριξη του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Απόλλωνα, που αρνήθηκαν να την ψηφίσουν, καθώς επίσης και για την ηθική συμπαράσταση της ΑΕΚ…»!

Οι πράσινοι με αυτό τον τρόπο διαψεύδουν και το δημοσίευμα της Live Sport, για περί έκπληξης του Παναθηναϊκού για τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα