Όλοι μέσα στη Λεωφόρο!

Όλοι μέσα στη Λεωφόρο!

Gazzetta team
Όλοι μέσα στη Λεωφόρο!

bet365

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δίνει «τελικό» την Τρίτη με τη Μπενφίκα, ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκουράσει κανέναν βασικό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μέσα Μήτρογλου και Σαβιόλα...

Εδώ και αρκετές μέρες το μεγάλο ερωτηματικό για τους Πειραιώτες, ήταν αν θα ρίξει τελικά στη σαββατιάτικη “μάχη” ο Μίτσελ όλα τα πρωτοκλασάτα όπλα του, αφού άλλωστε ακολουθούσε και το εξαιρετικά σημαντικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ματς με τη Μπενφίκα.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να κάνει... εκπτώσεις και θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο όλους τους βασικούς του παίκτες. Φυσικά ο «καυτός» Μήτρογλου δεν πρόκειται να χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο ο 50χρονος τεχνικός προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο ίδιο σχήμα, είτε σε 44-2, είτε σε 4-4-1-1 και τον Σαβιόλα και στη δεύτερη περίπτωση θα βρίσκεται πίσω από τον «πιστολέρο» ο Αργεντινός.

Από εκεί και πέρα πάντως υπάρχουν και κάποια διλήμματα για τον Μίτσελ. Αυτά αφορούν όπως φαίνεται από τη μία πλευρά τη θέση του δεξιού μέσου, με τους Βάις και Φουστέρ να τη διεκδικούν, όπως επίσης και του παίκτη που θα βρίσκεται από πίσω τους, η οποία κρίνεται ανάμεσα σε Παπάζογλου και Σαλίνο.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους δεν σπάει το δίδυμο Μανωλά, Σιόβα στην άμυνα, αυτό των Μανιάτη, Σάμαρη στο κέντρο, αλλά και του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής, ενώ δεδομένη θεωρείται και η παρουσία του Κάμπελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα