Ολη η Ευρώπη για Μήτρογλου!

Ολη η Ευρώπη για Μήτρογλου!

bet365

Ο Μήτρογλου σκοράρει και οι Αγγλοι... τρελαίνονται! Βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ δίνουν μάχη για τον φορ του Ολυμπιακού. Mέχρι και η... Ρεάλ τον τσεκάρει!

Μάχη τριών για Μήτρογλου, όπως τονίζει και η Daily Star, μιας και Αρσεναλ, Λίβερπουλ, αλλά και Ντόρτμουντ θέλουν να τον αποκτήσουν. Οι βρετανοί μιλούν για 7 εκατ. λίρες, ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Βενγκέρ ακόμα και τον Γενάρη. Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνος, μιας και Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ επιμένουν. Ο Ρότζερς θέλει εναν δυναμικό φορ, ενώ οι Γερμανοί θέλουν άμεσα να βοηθήσουν την επίθεσή τους μιας και ο Λεβαντόφσκι έχει πάρει τον δρόμο για το Μόναχο. Βέβαια, η Daily Star το... προχωρά ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως βρίσκεται στη λίστα και των Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι και Ρεάλ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα