Με 20άδα για το τρία στα τρία ο Ιωνικός

Με 20άδα για το τρία στα τρία ο Ιωνικός

Gazzetta team
Με 20άδα για το τρία στα τρία ο Ιωνικός

bet365

Την αποστολη για το αυριανός εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Γιούχτα ανακοίνωσε ο τεχνικός του Ιωνικού Μάρκος Δήμος.

Απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Χρυσάφης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και οι Τσακίρης, Μακρυωνίτης,Κουτσογιαννόπουλος και Μπουλούλης που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Την 20μελή αποστολή των «κυανολεύκων» για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους» απαρτίζουν οι:Μπαμπανιώτης,Αδαμόπουλος,Καμβύσης,Νικολακόπουλος,Μακρής,Πολυχρόνης,Βασιλείου,

Παπασπύρου,Μπερνιδάκη,Μπεκατώρος,Ατματσίδης,Δημητρίου,Σταμπούλογλου,Σιμιτσής,Κατσαβριάς,Σκαφτούρος,Μαργιόλης,Κουμουλίδης ,Τσερκάνι και Κουλακάρης.

Άλλωστε η πληρότητα που έχει το εφετινό ρόστερ του πειραϊκού συλλόγου, είναι τέτοιο που του δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να μην επηρρεάζεται από αυτές. Με δεδομένο τις μέχρι τώρα εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα το συγκρότημα της Νίκαιας στόχος του στο αυριανό παιχνίδι δεν μπορεί να είναι άλλος από την τρίτη εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο πιστεύουν οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν πως θα γίνει απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα