Τέλος από Γιουνάιτεντ ο Εβρά!

Τέλος από Γιουνάιτεντ ο Εβρά!

Τέλος από Γιουνάιτεντ ο Εβρά!

bet365

Ο Γάλλος μπακ αποκάλυψε ότι δεν θα ανανεώσει με την Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του 32χρονου μπακ με τους Κόκκινους Διαβόλους ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος με δηλώσεις του σε Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του αποκάλυψε ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

«Δεν είναι ότι η Γιουνάιτεντ δεν μου προτείνει νέα συνεργασία, ο σύλλογος θέλει να τελειώσω την καριέρα μου εδώ, όμως για προσωπικούς λόγους δεν θα υπογράψω νέο συμβόλαιο».

Αν τελικά κάνει πράξη αυτό που δήλωσε ο Πατρίς Εβρά θα είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και εδώ έρχονται και «κολλάνε» τα όσα συνέβησαν στην μεταγραφική του καλοκαιριού. Τότε η Γιουνάιτεντ έκανε απανωτές προτάσεις στην Εβερτον για τον Λέιτον Μπέινς, όπως επίσης προσπάθησε να πάρει στην εκπνοή της προθεσμίας τον αριστερό μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Κοεντράο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος στον οποίο αναφέρεται ο πρώην άσος της Μονακό και τώρα τα ρεπορτάζ θέλουν την πρωταθλήτρια Αγγλίας να «χτυπάει» τον μπακ της Σαουθάμπτον, Λουκ Σο, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει έντονα την Τσέλσι. Ο 18χρονος διεθνής με την Ελπίδων έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, είναι μεγάλο εργαλείο στη μέχρι τώρα σούπερ πορεία της Σαουθάμπτον στην Premier League, γεγονός που έχει στείλε την τιμή του κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα