Δεν ταιριάζετε σου λέω! (0-1)

Δεν ταιριάζετε σου λέω! (0-1)

bet365

Ο Πανιώνιος του Παντελή κέρδισε στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα του Παντελίδη, που μετά από αυτή την ήττα φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση!

Πως ξεκίνησαν

Για τους γηπεδούχους, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Βελλίδης, με τον Ντάσιο και τον Μιχαήλ στα άκρα και τους Κολοβέτσιο, Τζημόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα αγωνίστηκε ο Κεϊτά με τον Λίλα, ενώ πιο μπροστά, σε ελεύθερο ρόλο έπαιξε ο Τσουκαλάς. Στην κορυφή της επίθεσης ηταν όπως πάντα ο Ίλιτς, με τους Βίλα και Κοροβέση να τον πλαισιώνουν.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ιστορικός ξεκίνησε με τους Αυλωνίτη και Κουλοχέρη, μπροστά από τον Γιαννακόπουλο και τους Κούρντι, Κούρο στα άκρα της άμυνας.

Στον άξονα δίπλα από τον Μητρόπουλο ήταν ο Καλτσάς και μπροστά τους ο Μενδρινός. Στο δεξί άκρο της επίθεσης έπαιξε ο Αραβίδης, αριστερά ο Ντούνης, ενώ... αιχμή του δόρατος ήταν ο Γιάννου.

Δυνατά ο Πανιώνιος

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, καθώς είχαν τον έλεγχο του κέντρου, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Τσάβες και του Ντε Βινσέντι, που αποδιοργάνωσαν πλήρως τον ΠΑΣ. Έτσι, οι παίκτες του Πανιωνίου, ήταν αυτοί που έδειχναν πιο κοντά σε ένα γκολ, χωρίς βέβαια να δημιουργούν κάποια τεράστια ευκαιρία.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή, ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα, με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Βίλα με ωραίο σουτ, ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Γιαννακόπουλο. Η απάντηση για τον Ιστορικό ήρθε 5 λεπτά αργότερα, με... βολίδα του Μενδρινού, την οποία απέκρουσε δύσκολα ο Βελλίδης.

Αναμπουμπούλα και γκολ...

Ο Ιστορικός, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 37', μετά από λάθη και κόντρες στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε ιδανικά ο Ντούνης, που έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τέρμα αυτό, ανάγκασε τους γηπεδούχους να ανέβουν και ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν οι παίκτες του Παντελίδη πήραν τον έλεγχο του κέντρου και την κατοχή. Παρόλα αυτά, ο Πανιώνιος που είχε οπισθοχωρήσει, δεν άφηνε ανοιχτούς διαδρόμους, με αποτέλεσμα να μην απειλείται.

Μάλιστα, αυτός ήταν που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει και πάλι. Ήταν οι καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Μαρουκάκης έφυγε στην κόντρα και αφού άδειασε τον αντίπαλό του, σούταρε, με την μπάλα όμως, να μην του κάνει το χατήρι και να βρίσκει στο δοκάρι.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα, βρήκε τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μία πολύτιμη νίκη, με την οποία έπιασε την Καλλονή στους 9 βαθμούς, παίρνοντας παράλληλα βαθιά ανάσα. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ προβλημάτισε και πάλι, με ακόμα μία ήττα, η οποία οδηγεί, εκτός απροόπτου, στην έξοδο τον Παντελίδη.

MVP Ντούνης. Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθώς εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το λάθος της αντίπαλης άμυνας, σκόραρε και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Αδύναμος κρίκος ΠΑΣ. Ολόκληρη η ομάδα του Παντελίδη, είναι αδύναμος κρίκος. Επιθετικά, χωρίς Τσάβες και Ντε Βινσέντι δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, ενώ έχει κάνει και δώρο το τέρμα του Ντούνη, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας.

Στο ύψος του. Ο Γιαννακόπουλος και ο Μαρουκάκης, μοιράζονται την θέση αυτή. Ο πρώτος, τις λίγες φορές που χρειάστηκε, ήταν εκεί που έπρεπε, ενώ ο Μαρουκάκης, αν και δεν έχει πάρει ευκαιρίες, κράτησε μπάλα και παραλίγο να βρει δίχτυα.

Η Γκάφα. Ανήκει ξεκάθαρα στο κεντρικό δίδυμο της άμυνας του ΠΑΣ, που μπερδεύεται και χαρίζει το γκολ της νίκης στον Πανιώνιο. Τέτοια λάθη, όπως φαίνεται, πληρώνονται.

Το στραγάλι. Κανένα πρόβλημα από τον Καλογερόπουλο, που δεν είχα και δύσκολες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια... χλιαρά παράπονα, την ώρα της αναμέτρησης, όμως δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

Το ταμείο του gazzetta: Ο Πανιώνιος, χωρίς να πιάσει κάποια τρομερή απόδοση, κατάφερε να πάρει ένα τρομερό, εκτός έδρας «τρίποντο», με το οποίο παίρνει βαθμολογική ανάσα, ενώ παράλληλα οδηγεί στην έξοδο τον προπονητή του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα