Ξεχώρισε Μπιγκιριμανά ο Νταμπίζας

Ξεχώρισε Μπιγκιριμανά ο Νταμπίζας

Gazzetta team
Ξεχώρισε Μπιγκιριμανά ο Νταμπίζας

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας σημείωσε στο μπλοκάκι του το όνομα του νεαρού μέσου της Νιούκαστλ Γκαέλ Μπιγκιριμανά, τον οποίο οι «καρακάξες» παραχωρούν δανεικό.

Όπως αναφέραμε το Σάββατο (19/10), ο Νίκος Νταμπίζας πραγματοποίησε επαφές με τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό τιμ της Τότεναμ, αλλά και της Νιούκαστλ. Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, παρακολούθησε την αναμέτρηση των πιτσιρικάδων της δεύτερης απέναντι στη Φούλαμ και ξεχώρισε τον 20χρονο μέσο.

Ο Μπιγκιριμανά είναι Άγγλος γεννημένος στο Μπουρουντί και σύμφωνα με το Goal, που επικαλείται πληροφορίες από το Νησί, «κέρδισε» τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Η Νιούκαστλ τον παραχωρεί δανεικό και δεν αποκλείεται να προκύψει μια συνεργασία με τον τρόπο που έγινε με τον Αμπέιντ.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο στόχος του ταξιδιού του Νταμπίζα, όπως και το να μιλήσει για πιθανές «εξαγωγές» των «πρασίνων» στην Αγγλία, καθώς ο Στέφανο Καπίνο παρακολουθείται από την Τότεναμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα