Οργιάζει η φαντασία των Βόσνιων

Οργιάζει η φαντασία των Βόσνιων

Gazzetta team
Οργιάζει η φαντασία των Βόσνιων

bet365

Ιδιαίτερα αγχωμένοι φαίνονται οι Βόσνιοι καθώς δημοσίευμα της χώρας αναφέρει πως η ΕΠΟ έχει τάξει χρήματα στην Λιθουανία για να τους τους κόψει βαθμούς, ενώ ισχυρίζεται ότι κάτι αντίστοιχο έκανε και με την Σλοβακία.

Βοσνία και Ελλάδα μοιράζονται του κορυφή του ομίλου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο οι αντίπαλοι μας είναι πρώτοι λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Την τελευταία αγωνιστική η Ελλάδα υποδέχεται το Λιχτενστάιν και η Βοσνία πάει στην Λιθουανία.

Μια βοσνιακή ιστοσελίδα, η «bhdragons.com» αναφέρει ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει υποσχεθεί πριμ στη Λιθουανία για να κόψει βαθμούς από τη Βοσνία την Τρίτη και να στείλει την Ελλάδα ως πρώτη κι απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μάλιστα, τονίζει πως η ΕΠΟ είχε δώσει χρήματα στη Σλοβακία για να νικήσει στο ματς με τους Βόσνιους του Σεπτεμβρίου.

Στην ΕΠΟ έβαλαν τα γέλια με αυτούς τους ισχυρισμούς. Σχολίαζαν ότι σε καιρούς που η κρίση φέρνει δυσκολίες στην κάλυψη των βασικών αναγκών της ομοσπονδίας, κάποιοι φαντάζονται πως η ΕΠΟ προσφέρει χρήματα δεξιά κι αριστερά. Παράλληλα έκαναν λόγο για προφανείς σκοπούς από κάποιους να προκαλέσουν.

 

Τελευταία Νέα