Ο Τεννές του δίνει το πλεονέκτημα

Gazzetta team
Ο Τεννές του δίνει το πλεονέκτημα

bet365

Ο Μπάμπης Τεννές γνωρίζει πολύ καλά τον Παναιτωλικό και τους παίκτες του και θα έχει την δυνατότητα να ετοιμάσει κατάλληλα τον Απόλλωνα Σμύρνης για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Ριζούπολη.

Ο Τεννές αποτέλεσε τον διάδοχο του Βοσνιάδη στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και στο πρώτο του ματς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό, στον οποίο ήταν προπονητής πρόπερσι, όταν η ομάδα έπαιζε στη μεγάλη κατηγορία. Από τους νυν παίκτες, οι εννιά βρίσκονταν και τότε στην ομάδα και μάλιστα οι Καμαρά, Θεοδωρίδης, Κούσας και Πασσάς έχουν ρόλο στη βασική 11άδα.

Έτσι, ο έμπειρος προπονητής θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη γνώση και την εμπειρία του για την ομάδα του Αγρινίου, προκειμένου να παρατάξει την ομάδα του με τρόπο που θα «κλειδώσει» τους φιλοξενούμενους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα