Απαντά ο Τσιώλης, αντιδράσεις για Νιόπλια

Απαντά ο Τσιώλης, αντιδράσεις για Νιόπλια

Gazzetta team
Απαντά ο Τσιώλης, αντιδράσεις για Νιόπλια

bet365

Οι οπαδοί του ΟΦΗ αντιδρούν σε μια πιθανή πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια και ο Μάνθος Πουλινάκης περιμένει την απάντηση του Σάκη Τσιώλη.

Ο Νιόπλιας έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό από μια σημαντική μερίδα των οργανωμένων οπαδών, με τους οποίους η διοίκηση δεν θέλει να έρθει σε κόντρα. Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού σε συνάντηση που είχε με τον Πουλινάκη του τόνισε ότι δεν θέλει να προκαλέσει διχασμό.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Κρητικών έχει ρίξει όλο το βάρος στον Σάκη Τσιώλη, στον οποίο έχει δώσει να καταλάβει ότι αποτελεί την πρώτη του επιλογή και του έχει ζητήσει να απαντήσει μέχρι αύριο, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να δεσμεύεται να δώσει την απάντησή του και να δείχνει θετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα